Vrifjærer fra Madsens Fjedrefabrik

Vrifjærer er kjent under forskjellige navn som bl.a. torsjonsfjærer og armfjærer. Disse fjærene monteres typisk på en aksel hvor fjæringen aktiveres når «armen» belastes. Dette gjør dem ideelle til en lang rekke ulike bruksområder hvor dreiemoment og elastisitet er avgjørende faktorer.

Spesiallagde løsninger

I Madsens Fjedrefabrik vet vi hvor viktige vrifjærer er for forskjellige bransjer og bruksområder. Med flere tiårs erfaring og en dedikasjon til våre tekniske egenskaper kan vi tilby spesiallagde vrifjærer som oppfyller dine unike behov.

Vår ekspertise og store fleksibilitet gjør oss i stand til å betjene alle og oppfylle selv de mest krevende standarder med jevn kvalitet og leveringssikkerhet. Vi har en toppmoderne maskinpark som gir oss mulighet til å produsere alt fra én enkelt fjær til flere millioner, og vårt team står klare til å hjelpe med å utvikle den perfekte løsning for ditt behov.

Kontakt

Vi bestreber oss på å være din foretrukne samarbeidspartner innen fjærløsninger. Vi tror på tett dialog med kundene våre, korte leveringstider og en urokkelig forpliktelse til kvalitetssikring. Uansett om du trenger klassiske vrifjærer eller spesiallagde løsninger, er vi her for å hjelpe deg med å oppfylle dine fjærbehov.

Kontakt os

Har du spørsmål eller ønsker et uforpliktende tilbud? Kontakt oss nedenfor.