Strekkfjærer til alle funksjoner

Strekkfjærer er essensielle mekaniske komponenter med en imponerende funksjonalitet. Det unike designet gjør dem svært anvendelige innen mange ulike bransjer. Ved å feste dem med kroker, øyne eller gjengeinnsatser i endene kan man skreddersy bruken av dem til spesifikke behov.

En strekkfjær åpner for en verden av tilpasningsmuligheter. Øynene på fjærene kan varieres, som f.eks. tyske øyne, engelske øyne, løse øyne, sideøyne og plateøyne. Krokene på strekkfjærer kan fremstilles i forskjellige lengder og design, noe som utvider bruksområdet ytterligere. Gjengeinnsatser kan også være en god løsning, spesielt for strekkfjærer som utsettes for kraftig dynamisk belastning.

Skreddersydde løsninger til alt fra store ordre til nisjebehov

Madsens Fjedrefabrik har markert seg som en ledende leverandør av spesiallagde fjærer. Vår ekspertise strekker seg til mange ulike bransjer som bl.a. elektronikk-, legemiddel- og plastindustrien. Vi er stolte av å kunne tilby fjærer i alle avskygninger, og vår styrke ligger spesielt innen dimensjonene Ø 0,1 – Ø 25,0 mm.

Kontakt

Vårt primære mål er å etablere oss som en foretrukken samarbeidspartner. Det oppnår vi gjennom tett kundekontakt som gir oss mulighet for å forstå og oppfylle våre kunders unike behov. Korte leveringstider og garantert kvalitet er fundamentale elementer i vår service.

Er du på utkikk etter spesiallagde strekkfjærer som kan imøtekomme dine presise krav, så ta kontakt med oss. Vi ser frem til å skape en løsning som passer perfekt til ditt behov.

Kontakt os

Har du spørsmål eller ønsker et uforpliktende tilbud? Kontakt oss nedenfor.